Selvom spillerne har forskellige landsholds Fodboldtrøjer Børn på, arbejder deres hjerter stadig hårdt sammen. Efter at Pedri González faldt til jorden på grund af en skade, løb İlkay Gündoğan over for at tage sig af sin skade så hurtigt som muligt. İlkay Gündoğan og Pedri González spiller begge for FC Barcelona, ​​​​og de har et dybt venskab. Efter İlkay Gündoğans opfattelse er Pedri González en sjælden ung spiller med styrke i FC Barcelona, ​​​​men desværre blev han skadet igen denne gang, og han ved ikke, hvordan fremtiden vil se ud.

Efter Pedri González blev skadet, fældede han tårer af smerte og var uvillig til at acceptere denne situation. Alle husker stadig, at Pedri González var skadet og trak sig tilbage fra kampen i FC Barcelona sidste gang, og han var i tårer på bænken. Skaden er det, Pedri González mindst ønsker skal ske, men skæbnen udfordrer ham igen og igen, og hans hjerte er også skadet igen og igen og kan ikke falde til ro.

Den 21-årige talentfulde midtbanespiller, Pedri González, har valgt at bære billige FC Barcelona trøjer børn siden 2020. Men i de seneste fire år har Pedri González lidt mange skader. Jeg spekulerer på, om hans oprindelige drøm stadig kan realiseres? På det spanske hold denne gang, efter at Pedri González var blevet skadet, faldt han til jorden og græd. På den ene side var det på grund af skaden, og gråden var mere en klage over, at han ikke kunne spille på banen hele tiden. Nogle mennesker i livet får høje talenter i begyndelsen, men de møder alle slags vanskeligheder i processen. Det afhænger af, hvordan han tilpasser sin mentalitet og starter igen.